Lapar sangat

 Assalamualaikum semua. Pagi ni Rabia baru je selesai makan daging burger ayam . Rabia dah bancuh tea o untuk umi dan ayah untuk minum nanti. My mom and dad keluar sekejap beli makanan. Rabia ni ada gastrik . Lapar sangat dah . Rabia buka peti sejuk ambil daging ayam dan goreng je terus.



Tak letak sos cili pun . Makan macam tu je lahh . Lagipun tak bagus makan sos cili ni. 

My parents balik nanti Rabia makan nasi lemak . Kalau lah ada nasi lemak tu . Nanti Rabia promote ya nasi lemak tu . 

Lama dah Rabia tak makan ubat gastrik yang doktor bagi tu. Malas nak makan . Hehe . Supplement no more okey . Rabia kalau nak makan supplement rabia akan rujuk pada my doktor dulu ya. 

Sepatutnya kelmarin hari selasa 26 .1.2021 kena pergi hospital ada appointment dengan doktor . Dan nak tengok result darah yang Rabia kena cucuk hari tu kan . Disebabkan covid makin meningkat . Hold lah dulu. Bulan 4 ni baru pergi hospital .

Tengok dalam peti sejuk tadi macam banyak je makanan . Musim musim macam ni lapar. Tapi alhamdulilah my weight dah turun sikit. Sebab jogging dalam rumah ni .

You Might Also Like

3 Comments

  1. isuka daging lagi instead of ayam and betul klu ada gastrik tu better jgn kosongkan perut..

    BalasPadam
  2. Kalau gastrik jangan biar perut kosong lama2 sangat

    BalasPadam
  3. Whoaaaa. jogging dalam rumah.. sama lah kita nampaknyaaaa. Hehee.. All The Best!

    BalasPadam