Assalamualaikum semua. Hai u all . Musim PKP ni mesti ada idea nak masak itu nak masak ini . Pelbagai menu ada dalam minda Rabia ni .

Hari ini Rabia masak muffin pisang . Tengok dalam facebook my mom resepi muffin pisang tu . 




Beginilah kejadian nya. Ada yang terlebih hangus . Ada nampak menarik . Hmmm .😂 

Bakar dalam air fryer je. Maaflah rupa tak cantik . Tapi sedap . My mom dan my dad dah makan . Rupa tu je tak menarik mana .

Letak chocolate rice dan pisang yang telah dipotong oleh saya lah . Heheh . 

Makan je lah ya. Nanti praktis lagi lah masak ni .