Muffin pisang by Rabia

 Assalamualaikum semua. Hai u all . Musim PKP ni mesti ada idea nak masak itu nak masak ini . Pelbagai menu ada dalam minda Rabia ni .

Hari ini Rabia masak muffin pisang . Tengok dalam facebook my mom resepi muffin pisang tu . 




Beginilah kejadian nya. Ada yang terlebih hangus . Ada nampak menarik . Hmmm .😂 

Bakar dalam air fryer je. Maaflah rupa tak cantik . Tapi sedap . My mom dan my dad dah makan . Rupa tu je tak menarik mana .

Letak chocolate rice dan pisang yang telah dipotong oleh saya lah . Heheh . 

Makan je lah ya. Nanti praktis lagi lah masak ni . 

You Might Also Like

4 Comments

  1. Wah, macam mana resepi tu. Nak buat untuk anak2. Dorang dah ler memang hantu muffin, mcm mama dia. hee 🥰

    BalasPadam
  2. rupa x pntg, yg pntg rasa. haaa, gitttuuu

    BalasPadam
  3. janji sedap, rabia. rupa tu belakang kira.
    dan kerajinan rabia tu amat bagus!
    akak pun, kalau buat kek ke, muffin ke, rupa takde.
    rasa maintain sedap, anak-anak makan abis.

    BalasPadam
  4. Sedap muffin pisang. Janji menjadi dan sedap dimakan.

    BalasPadam