Makan petang

 Assalamualaikum semua. Hai u all. Petang tadi Rabia goreng griddies fries dalam air fryer je. Letak minyak zaitun sikit . Nak rasa rangup krup krap gitu . 





Tapi kurang krup krap tadi 😂 Kena set minit dia tu dan suhu nya . Next time nak goreng lagi . Dalam air fryer je. Senang ada air fryer sekarang. Memudahkan kerja Rabia nak masak la . Nak makan pagi petang ni. Malam tak makan dah . Minum air kosong je.  

Kalau makan malam pun . Sambut birthday je lah dekat restoran . 

Nanti u all beli lah ya griddies fries tu . Sedappp tau . Dia lain sikit dengan french fries tu . 


Siap tampal resit bayar ni dalam planner 😂 . Hahah . Okeylah u all tengok la harga nya tu ya . Beli dekat cawangan Ramly Kuala Terengganu ni .

You Might Also Like

6 Comments

  1. suka makan griddies fries ni sebab dia jenis rangup. Tak la muak bila makan banyak hehe

    BalasPadam
  2. Sedap fries tu. tak pernah lagi beli fries style ni.

    BalasPadam
  3. sedap fries mcm ni..lg satu yg jenis gulung pn kak suka :)

    BalasPadam
  4. W'salam Rabiah..
    Sis tak pernah cuba griddies fries ni lagi.
    Harus cuba next time.. Thanks for sharing..

    BalasPadam
  5. Mesti sedap untuk kudapan. Next time akan cuba pula fries ni.

    BalasPadam