Assalamualaikum semua. Hai u all. Petang tadi Rabia goreng griddies fries dalam air fryer je. Letak minyak zaitun sikit . Nak rasa rangup krup krap gitu . 





Tapi kurang krup krap tadi 😂 Kena set minit dia tu dan suhu nya . Next time nak goreng lagi . Dalam air fryer je. Senang ada air fryer sekarang. Memudahkan kerja Rabia nak masak la . Nak makan pagi petang ni. Malam tak makan dah . Minum air kosong je.  

Kalau makan malam pun . Sambut birthday je lah dekat restoran . 

Nanti u all beli lah ya griddies fries tu . Sedappp tau . Dia lain sikit dengan french fries tu . 


Siap tampal resit bayar ni dalam planner 😂 . Hahah . Okeylah u all tengok la harga nya tu ya . Beli dekat cawangan Ramly Kuala Terengganu ni .