Shopping di watsons

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah akhirnya kelmarin rabia dapat keluar rumah . Pergi watsons.

Rabia ni memang tak boleh jejak kaki ke watsons . Jangan ajak okey . Mesti akan ada benda yang dishopping nanti.

My dad nak beli handwash je. Last - last rabia cakap dekat ayah nak beli ini boleh tak ? Ayah cakap tanya umi . Tak sempat tanya ayah bayar je terus . Thank you ayah .



Ya Allah harganya rm 8 lebih tak silap rabia la. Tinggal satu ni je . Itulah rabia grab awal - awal .

Memang rabia suka pakai lipbalm from nivea . Jatuh cinta sejak dapat menang hadiah giveaway products nivea tu lah .

U all biasa shopping apa di watsons? Suka beli apa? Lipmatte ke ? Product kecantikan atau supplement?

Supplement biolife dah beli dah . Simpan stock dalam rumah ni .

Rabia dapat percuma lip holder dino brown lah . Sebab tu lah rabia grab terus tu. Tinggal satu ni je . Dah rezeki rabia lah tu .

Okey itu je lah rabia nak cakap okey . Assalamualaikum . 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. ari sbtu lps baru g watson..
    kalo masuk watson mcm terbwk saka.. sume nk beli.. haha

    aritu beli handwash, sanitizer n syampu ank..

    BalasPadam
  2. Mummy Ayu pun ada lib balm ni, suka ngan casing dia tu..comei.

    BalasPadam
  3. Akak masuk watson suka tengok bahagian supplement. Tapi last month tak ambil supplement, pi topap lipstick maybeline dengan beli plaster yang comel kiut brand watson tu. Sambil tu upgrade kad baru, sedar2 semua sekali RM60 plus. Haha..entah apa la aku beli ni..

    BalasPadam