Warong Gong Kapas Kuala Terengganu

Assalamualaikum semua. Rabia ada promote dalam blog hari tu kan . Rabia pernah makan nasi goreng di Warong Gong Kapas Kuala Terengganu .



Rabia dah letak gambar kedai tu ya. U all boleh search dekat facebook nanti. Inilah nasi goreng rabia makan di Warong Gong Kapas Kuala Terengganu .

Dekat kedai makan nasi goreng . Sebelum balik dari kedai tu , eh eh order satu bungkus nasi goreng ni makan dekat rumah pulakkk.

Walaupun dah bersenam dekat rumah tapi still je berat badan tak turun pun . Sedappp pun nasi goreng ni.

Jangan ajak lah rabia pergi makan sini lagi . Hahahaha.. Tak pasal - pasal u all terkejut tengok rabia makan kan.

2 kali tambah nasi goreng . Nak tambah telur mata lembu pun bolehh sangat . Tapi rabia suka makan nasi goreng tanpa letak apa - apa telur lah . Just letak sayur je .

Terliur tak? Bukan nasi goreng je dia jual . Nasi kunyit , nasi dagang , nasi minyak , nasi lemak pun ada. Kuih muih pun ada .



You Might Also Like

5 Comments

  1. Rabia dan nasi goreng tak dapat dipisahkan, hehe

    BalasPadam
  2. banyak kedai dan premis da mula beroperasi

    BalasPadam
  3. boleh try warung ni pasni.. hehe

    BalasPadam
  4. laparrr pulak tgk gambor makanan ni..x pe, menu lunch dh ada..sat gi makan..hehe...

    BalasPadam

Nuffnang Ads