My YouTube Channel

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah dah ada pencapaian my youtube ni.

Kalau ikutkan hati ni kan , nak je buat video live makeup tu semua. Tapi kan rabia ni pemalu sangat . Siapa yang berkawan dengan rabia dia tahulah rabia ni macam mana . Dekat facebook super aktif support bisnes orang kan , tapi dekat luar kan pemalu lah . Pendiam pulak tu .





Follow my YouTube channel ya. Rabia suka share video kucing . U all boleh lah lihat ayah mishai , si putih , si tompok dan si mishai tu ya. Semua video dah ada dalam my channel youtube .

Alhamdulillah makin bertambah follower dekat youtube. Thank you yang sudi singgah dan tengok my youtube channel. Nanti malam ni rabia upload video ayah si mishai . Itu juga salah satu video kenangan lah .

Thank you guys . Jom follow akaun channel youtube rabiahtul adawiyah . 

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. Ok...nnt kita subscribe.

    Jemput sertai segmen blog saya..
    https://www.aziankhalil.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html?m=1

    BalasPadam
  2. Akakndah subscribe Rabia.
    Jemput subscribe balik channel akak 😉. TQ.
    https://www.youtube.com/channel/UC0Ho_LBbg_iaboLv_o1dSAA

    BalasPadam