Jalan jalan makan makan

Assalamualaikum semua. Hai u all . Rabia baru balik dari setiu ni .

Nak release tension ni. Malam ni nak siapkan assisgment dan submit lah sebelum hari ahad ni .






Jalan - jalan makan makan je. Hehe. Lepas la jugak release tension kan .

U all pergi jalan - jalan ke hari ini ? Hurmm malam ni nak siapkan assisgment .

Lepas habis exam nanti . Nak jalan pergi holiday lah .

Heheh. Tahun depan praktikal lah pula.

U all pergi jalan jalan mana hari ini ? Mask and handsanitizer bawak . Letak dalam bag.

Sebelum masuk kedai makan tadi pun,  basuh tangan dulu , tulis nama dan nombor telefon di buku tulis tu . Lepas tu owner nya / pekerja nya bagilah kitaorang makan dekat situ.

Okeylah itu je lah cerita pada hari ini .


Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Jalan juga, p keja 😂😂😂 tepu asyik duk uma. Lama x singgah blog Rabia, makin cantik 👍👍👍

    BalasPadam
  2. bestnya g jalan2 dan makan2..:)

    BalasPadam
  3. Haiii Rabia... Kak LeYa hari ni tak ke mana-mana.. InsyaAllah minggu depan nak ke JB...

    BalasPadam
  4. Belum jalan jalan lagi sejak PKP ni...

    BalasPadam