Ahad, 28 Jun 2020

Mamee monster

Assalamualaikum semua . Asyik mengadap assigment je. So jom pergi jalan jalan .

Nak pergi beli telur ayam sikit . Lepas tu macam biasalah rabia ni suka lah beli makanan kan. Beli mamee monster yang perisa baru tu.


Ni mamee monster perisa pedas. Nak kata pedas tu. Ada lah rasa pedas sikit sikit. Not bad lah. Try lah beli . Hehe. Lama tak beli ni. Hari ini baru beli .

4/5 % lah rabia bagi ya. U all try lah beli . Dan share lah rasa macam mana.

So rabia nak balik dah ni .Malam ni nak settle assisgment pulak. Hmmm.

So u all beli lah ya. Okey jom cari mamee monster perisa pedas ni .


5 ulasan:

  1. Belum cuba lagi yang ni. InsyaAllah nanti kalau jumpa boleh try dan rasai kepedasannya.. Haha..

    BalasPadam
  2. haha saya pun macam tu. keluar beli apa-apa mesti terselit jajan sikit..

    BalasPadam
  3. Yg pedas.nimg favourite mana.ni

    BalasPadam