Belajar buat blog dengan rabia hanya di whatsapp

Assalamualaikum semua . Hai u all . Rabia ada buat class untuk yang zero pasal blog ni. Class ni hanya free sahaja. Belajar dekat whatsapp group rabia ya.


Boleh Messenger rabia ya . Dan rabia akan save nombor korang dan add korang dekat whatsapp group Jom Belajar Buat Blog Dengan Rabia .







Alhamdulillah dah ada yang nak belajar buat blog dengan rabia.

Dah ramai yang berjaya buat blog dengan bimbingan rabia dan tunjuk ajar rabia berikan kepada mereka yang betul - betul nak belajar buat blog.

Blog juga adalah salah satu hobi rabia. Why not rabia ajak ramai ramai yang betul - betul nak belajar buat blog dengan rabia.

Rabia akan guide diorang buat blog sehingga berjaya.

Alhamdulillah ada member baru yg mahu join class ni . Tahniah kerana sudi join class belajar buat blog dgn rabia . Semoga ilmu rabia ajar tu memberi manfaat kepada korang semua ya .

Love u all .


Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. bagos rabia.. berkongsi ilmu.. =)

    BalasPadam
  2. tahniah rabia..dah jadi cikgu blogging..:)

    BalasPadam
  3. bagusnya iniative rabia untuk ajar orang lain tentang blog. Free pulak tu. Semoga makin ramai yang join dan tambah ilmu baru

    BalasPadam
  4. dah lama tak jengah blog rabia. makin cun lah ^_^

    BalasPadam
  5. Good job Rabia.
    And tahniah dah jadi cikgu blogging :)

    BalasPadam
  6. Tahniah Cikgu Rabia.. Semoga dengan ilmu yang awak kongsikan ini akan memberi seribu manfaat kepada orang yang baru belajar buat blog..

    BalasPadam
  7. Wahh dah open class. Bagus-bagus.

    BalasPadam