Telur dadar itsdone by rabia

Assalamualaikum semua dan selamat malam . Hari tu ada lah rabia try masak telur dadar crispy gituu. Memang crispy la . Sampaikan ayah dan umi puji sedap la telur dadar biahtul buat ni.


Rabia selalu melihat video masakkan dalam facebook. So try la buat. Eh menjadi la pulak.

Alhamdulillah umi ayah rabia pun turut merasai keenakan masakkan rabia masak ni kan.

Walaupun sekadar goreng telur dadar ni.

Sedappp sangat. Eh puji diri sendiri lah pulak. Heheh. Okeylah malam ni pun rabia dah siap masak nasi putih untuk masak nasi goreng pada esok hari . Esok nak goreng telur dadar macam ni pula la. My dad dah request nak makan lagi . Heheh. Okey selamat malam dan salam isyak . 

You Might Also Like

5 Comments

  1. ya rabbi. resepi sikit. mcam sdap gak ni

    BalasPadam
  2. saya dari kecil masih 6 tahun sudah terbiasa makan telor dan masak sendiri, sampai besar skarangpun masih suka dengan telor, hanya saja beza dulu kecil telor tak beli dari ayam sendiri, sekarang telor beli di minimarket

    BalasPadam
  3. Telur dadar yang dimakan dengan nasi panas dan kicap, perghhh... boleh menambah nie.. hihihi

    BalasPadam
  4. Inilah makanan paling lejen

    BalasPadam

Nuffnang Ads