Isnin, 22 Jun 2020

Beli makanan untuk my cats

Assalamualaikum semua. Hai u all. Rabia sibuk dengan assigment lagi ni . Bulan 8 exam. Tahun depan praktikal . Baru - baru ni kitorang beli makanan untuk kucing.



Diorang ni jenis susah nak makan makanan baru ni. Hehe. Tapi kan lama lama tadi habis la jugak. Esok lah try bagi sikit sikit je.

Sebab biasa bagi diorang makan nasi putih dengan ikan anak selayang .

Tapi biasa ajar beri diorang makan nasi putih ayam kfc , ikan anak selayang . Keropok keping . Itulah makanan yang biasa diberikan kepada anak anak bulus tu. Mak bulus pun ada.

Okeylah itu je lah rabia nak share pada malam ni. Tak berapa sihat ni. Tapi gagahkan diri nak menulis blog.


2 ulasan:

  1. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    BalasPadam