Khamis, 18 Jun 2020

Cuci gambar lagi

Assalamualaikum semua. Selamat pagi . Salam jumaat. Semoga kita semua dimurahkan rezeki .

Tajuk pada hari ini ialah cuci gambar . Siapa yang kenal rabia , dia tahu rabia seorang yang suka cuci gambar . Siap bagi hadiah dekat orang lagi.

Nak lihat gambar dah dicuci ? So let's go .










68 gambar dicuci . Tapi rabia tak tunjuk semua gambar lah . Heheh. Gambar bersaiz 4R je.

Lihat lah harganya rm 40.80 je . Gambar kucing pun cuci jugak . Si tompok tu menghilang kan diri. Nasib sempat cuci gambar si tompok. Gambar si mishai pun cuci jugak tapi tak snap lah pulak gambar dia letak dalam entry blog ni. Muka dia garang sangat .

Gambar dengan blogger pun ada. Kenangan lah kan . Setiap gambar ada kenangan . Gambar kucing lah paling banyak dalam album . Dan gambar rabia juga paling banyak dicuci nya.

Rabia dah kumpul 3 album . Penuh gambar rabia je. Hahahah. Sejenis suka selfie lepas tu cuci gambar.

Ada lagi ke zaman sekarang orang cuci gambar ? Kalau nak cantik lagi kan guna canvas frame gantung dekat dinding kan?

Dalam phone ni banyak sangat gambar. So rabia rasa lebih baik cuci gambar je. Nanti mesti hilang la gambar dalam phone ni.

Gambar rabia sambut birthday tahun lepas pun cuci jugak. Kenangan lah tu. Nanti boleh lah belek belek album. Suka sangat tengok gambar sendiri dalam album.

Okeylah u all kena cuci gambar lah juga. Nanti penuh gambar di dalam phone tu. Susah jugak kan . Nanti gambar hilang la. 

10 ulasan:

  1. Betul tu...cuci dan simpan. Pernah phone problem, habis gambar dalam tu huhuhu

    BalasPadam
  2. Betul tu...cuci dan simpan. Pernah phone problem, habis gambar dalam tu huhuhu

    BalasPadam
  3. sy lama dah x cuci gambar. cuma cuci gambar passport je. snap sendiri, pas tu gi cuci d kedai foto. gambar 2 lama semuanya ada di google photos...

    BalasPadam
  4. betul..kena cuci gambar takut nanti handphone problem ke apa. lagi haruuu..akak dah lama x cuci gambar...melambak gambarr

    BalasPadam
  5. banyak gambar kenangan :)

    BalasPadam
  6. Lama dah tak nampak orang cuci gambar nih..
    Hehehe.

    BalasPadam
  7. Hanya pecinta kucing je faham kenapa orang simpan gambar kucing hehe

    BalasPadam
  8. cuci jugak gambar2 masuk album.. tapi dah kurang rajin sbb buat photobook..
    yang dicuci fizikal pun ada selected hehe..

    BalasPadam