Aku sayang mu ayah mishai dan putih

Assalamualaikum semua . Hai u all . Sorrylah rabia sibuk buat lesson plan . Ni nak update blog lah . Berhabuk je blog i ni kan .

Aku sayang mu . Haish sayang siapa tu ?




Sayang dua ketul ni lah . Ini gambar yang rabia sempat snap la. Ya Allah tengok dia tidur tu rasa kesian kan .

Dia lapar sangat . Rabia bagi makan lewat dekat dua ekor kucing ni .

Sebelum kelas bermula , rabia akan bagi makan dekat diorang ni .

Biasanya bagi makan nasi putih + ikan je lah . Hehhe.

Rabia berharap sangat dua ekor kucing ni akan berada di rumah rabia sampai bila - bila. Jangan tinggalkan aku ya si putih dan ayah mishai . Sayang kamu berdua . Kamu berdua lah menyerikan mood aku tau .

Kehadiran kamu berdua membuatkan mood rabia happy sangat . Tengah stress dengan buat assignment pun boleh happy sebab layan kerenah dua ekor kucing yang comel dan baik ni .

So itu je lah jalan ceritanya . Assalamualaikum semua. Dah lewat ni . Nak tidur dah .

Goodnight semua. Baca doa sebelum tidur ya . 

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Memang keletah kucing akan menaikkan mood kita.. macam kucing kat rumah akak la.. ada jea keletah manja diorang dan ada masanya suka buli tuannya... hihihi

    BalasPadam
  2. Kucing kan haiwan kesayangan Nabi SAW. Kucing ni memang sangat comel. Kak LeYa dulu pun ada banyak juga bela kucing. Tapi bila dah mati semua ni..dah takde dah.. So... tengok kucing2 orang je laa

    BalasPadam
  3. Bulu hitam putih tu ada juga d uma dulu, nama Mitchai tapi dah mati 😭😭😭

    BalasPadam
  4. Tu dia melingkar lepas kenyang

    BalasPadam