Beli pyjamas di shopee

by - Oktober 22, 2020

 Assalamualaikum semua. Sejak akhir - akhir ni kuat sungguh shopping dengan shopee ni.  Kali ni my mom beli pyjamas untuk Rabia . Ya lah baju tidur pun kena baju yang cantik cantik juga. 

3 helai baju beli tau . Best lah pakai . Coraknya pun cantik. 



My pyjamas.  Wowwwww cantik kan.  Heheh.  Nanti nak tengok lagi pyjamas design lain pula. 

So u all jom lah shopping dengan shopee ni.  Berhantu sungguh lah.  Tak henti henti scroll app shopee ni.  Lepas tu dah suka dengan pyjamas tu mulalah beli.  

Lama dah nak beli ni.  Memang lama dah nak baju ni.  Akhirnya tercapai juga my wishlist nak pyjamas ni.  Kena sabar ok. Alhamdulilah.  

You May Also Like

12 Comments

  1. alahai, semua lelawa. shoppe memang sangat berhantu, apa je nak beli huhu

    BalasPadam
  2. shopping sakan nampak? bagus la begitu sbb kdg2 kita kena bagi ganjaran kpd diri sendiri dulu.

    BalasPadam
  3. cute semuanya, mesti tidur lebih lena lepas ni hhe

    BalasPadam
  4. Bahaya scroll shoppe.Semua nak dibeli nanti hehehe

    BalasPadam
  5. Bahaya masuk shopee semua nak beli. huhu
    cantik cantik corak pyjamas Rabia.

    BalasPadam
  6. Comel-comel corak. Mahal tak beli? Tengah cari pyjamas juga ni.

    BalasPadam
  7. Cantik pijama awak Rabia.. memang bahaya kan bila dah pandai shopping online nie kan..🤭🤭

    BalasPadam
  8. Cantik juga design baju nya. nak link boleh?

    BalasPadam