My new template blog

by - Oktober 18, 2020

 Assalamualaikum semua. Semalam godek godek tukar template blog sempena nak masuk bulan baru nanti ni.  Lagi bersemangat nak menulis blog .


Colour template tu rabia adjust dekat tema.  Nak warna apa ? Tekan je. 

Makin bersemangat nak menulis blog ni. Heheh.  Pandai juga Rabia adjust warna template blog tu . Warna asal template ni warna putih. 

Dah bosan dah warna putih ni. Kita adjust bagi nampak wow lagi gituuu. 

So u all dah tukar baju blog ke ? Or stay dengan template sama je ? 

You May Also Like

9 Comments

  1. cantik

    https://norminieza.blogspot.com/2020/10/angan-merintih-iqa-nizam.html

    BalasPadam
  2. Cantik... Rajin awak edit coding bagai nie.. Akak paling suka header awak tue, cantik sangat2... hihihi.. Akak memang stay dengan template lama lagi.. malas nak tukar..

    BalasPadam
  3. Waahhh template baru dah.. purple.. nice!
    Semoga lepas nie terus bersemangat utk berblog ^^

    BalasPadam
  4. cerah mata tengok warna purple..Akak suka kalaer purple. Dulu masa buat blog memang purple dengan biru je la warna pilihan.

    BalasPadam
  5. Wah... cat baru warna blog ini dan semoga sukses ya..

    BalasPadam
  6. rajin tukar tukar template ye. semoga lebih bersemangat berblog

    BalasPadam
  7. patutlh perasan macam dah lain..hehe

    BalasPadam
  8. rajinnya tukar template. akak tak ada idea nak tukar yang mana.

    BalasPadam