Cuci gambar

 Assalamualaikum semua.  Rabia dah beritahu dekat umi ayah.  Hari ini kan cuti.  So nak pergi cuci gambar.

Banyak gambar juga Rabia cuci.  Kebanyakkan gambar dengan my students lah. 

Dan gambar my cats. 






62 keping gambar 4R.  Heheh.  Best pulak cuci gambar ni. 

Gambar misai pun cuci jugak.  Misai pun dah tak datang rumah dah.  Hilang entah ke mana. Nasib lah sempat cuci gambar kucing. 

Okeylah u all masih cuci gambar ke ? Letak dalam frame gambar cantik juga kan. 


Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. Zaman dulu2 memang cuci gambar
    Sekarang dah tak pernah

    BalasPadam
  2. Sebab Covid nak ke kedai gambar pun payah. Tapi maybe boleh cuci online :)

    BalasPadam
  3. Berkurun dah tak cuci gambar.. huhuuuu.. mungkin boleh cuci lepas ni

    BalasPadam