Loreal Paris

by - Oktober 24, 2020

 Assalamualaikum semua. Hari ini kan my mom pergi watsons dengan ayah. 

Rabia duduk rumah buat lesson plan.  My mom beli bedak loreal Paris.  

Dan sebelum tidur dan sebelum keluar memang Rabia pakai Loreal Paris toner ni. 

Kejap rabia tunjuk. 


My mom beli bedak Gambar sebelah toner tu lah.  Wah mirror nya cantik sangat.  Nanti selalu lah bawa.  Nak pergi mana mana pun mesti pakai bedak.  Tak nak lah muka kusam kan. Macam demam je.  Ha gituuu lah kena sebagai wanita ni kena jaga.  Lagi lagi perempuan kan.

Sejak pakai toner loreal Paris ni adalah sedikit perubahan pada kulit muka rabia.  Lembut je kulit ni. 

Kalau nak tahu kulit rabia ni sensitive.  Kulit kering.  Sebab tu Rabia pergi herbaline.  Staff yang facial muka Rabia hari tu lah beritahu pada rabia.  Dia scan kulit muka rabia ni. 

Sebab tu my mom jaga sangat bab muka rabia ni. Seorang ibu dia tahu apa yang sesuai anak nya pakai kan.  

Beli dekat watsons je. 

You May Also Like

7 Comments