anw

by - Oktober 26, 2020

Assalamualaikum semua.. My mom berjumpa dengan kawan lamanya di anw . Lepas tu Rabia cakaplah dekat umi beli ayam anw sekali . Hehehe. My mom balik beli 3 ketul ayam je. Cukuplah untuk Rabia satu ayam ,ayah satu ayam , umi satu ayam .


My favourite food . Sedappppp sangat. Lama dah nak makan ni. Terliur sangat - sangat. Hehehhe. Nanti workout balik nak kurus. 

Kulit ayam tu bagi dekat my cats lah . Siapa lagi kan kalau bukan ayah mishai kan. Sedapp lah ayah mishai makan nanti.

Si putih tu tak bagi ke? Eh lupa pulak nak bagi. Bagi jugak lah dekat si putih mulut bising tu. Datang ke rumah ni selalu bising meow meow .

Rabia upload lah gambar ni di story dan tag Instagram anw tu. Dia share balik my punya story upload dekat dia punya story and tag me.

Tengok ayam dia tu pun memang dah tahu sedappppppppppppppp. Hehehehhee. So u all jom jom lah beli ayam anw sekarang.

You May Also Like

4 Comments