Print kertas lembaran kerja untuk subjek matematik

 Assalamualaikum semua. Malam ni Rabia dah start print kertas lembaran kerja untuk subjek matematik pada hari esok. 



Rabia print duit ni dan gunting . Esok nak play the game. Hehehe. Gigih tak Rabia malam ni dah siap siap cari bahan - bahan untuk mengajar pada hari esok. Semangat sangat nak mengajar.

Pada pukul 8.00 - 9.00 pagi mengajar subjek matematik di kelas mutiara hati. Pukul 9.00 - 9.30 mengajar di kelas mutiara auni. Pukul 11.00 - 11.30 pun mengajar subjek math juga di kelas mutiara auni. 

Okey ramai yang tanya Rabia macam mana nak search nak cari kertas lembaran kerja ni? Rabia just type je dekat google worksheet matematik duit. Last - last jumpa . And then print hehehe. Rabia copy dulu di words and print. 

Lagi bagus kan beli buku latihan matematik di kedai - kedai berhampiran anda.

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. bagus ajar anak2 kecil tentang duit awal2 ni, supaya darjah 1 dah pandai berurusan di kantin

    BalasPadam
  2. Jadi cikgu malam² pun fikir student jugak kan..Hee

    BalasPadam
  3. waaa menarik. boleh tarik minat pelajar ni.

    BalasPadam
  4. Ia memudahkan dan menarik minat pelajar kan..

    BalasPadam
  5. Bagus. kreatif juga :) Sangat menarik perhatian pelajar

    BalasPadam