Pyjamas

by - Oktober 29, 2020

 Assalamualaikum semua.  Oh Rabia lupa nak post kedai baju tu beli di shopee tapi tak tahu kedai mana kan. 


Follow linbai_pajamas.my

Di sini lah my mom beli baju pyjamas Rabia 3 helai baju tu. 

Sorry tau rabia lupa pulak nak post.  Excited sangat dengan baju pyjamas tu.  Dah lama kan nak baju pyjamas tu.  Bila dapat je update baju pyjamas je. Orang nak beli tak tahu nak beli dengan siapa kan. 

U all follow linbai_pajamas.my je ya.  Search je dekat shopee tu . Nanti boleh lah order.  Heheh.  Selamat membeli.  

You May Also Like

3 Comments