Subjek Kreativiti Estetika

by - Oktober 20, 2020

Assalamualaikum semua. Kejap je masa kan.  Pejam celik pejam celik dah nak habis dah tempoh Rabia berpraktikal ni.  Heheh. Tinggal lagi 2 minggu.  Tadi Rabia kemas bakul pelajar tadi,  Rabia lihat mereka simpan Origami rumah ice cream yang Rabia ajar kepada mereka tu.  Dan ada Rabia bagi hadiah lebih satu yang kepunyaan Rabia punya bagi dekat students ni. 

Origami bintang tu Rabia bagi hadiah dekat my students ni.  Yang sebelah origami bintang tu dia warna dan Rabia bagi batang ice cream.  Dan dia tampal hasil dia mewarna tadi ke atas batang ice cream Rabia bagi tu. 

Esok subjek Kreativiti Estetika.  Esok mengajar topik lain pulak. Stay tuned guys. 

Subjek ni paling best lah.  Kanak - kanak memang suka buat kreativiti ni.  Tapi kebanyakkan Rabia ajar mereka buat origami,  kolaj je. Esok kita tukar topik okey.  Stay tuned guys.  Subjek ni banyak guna peralatan lah.  

You May Also Like

5 Comments

  1. Macam best, macam menarik ler..hehee..tak sambung kerja ke..lepas praktikal kat sana? Huhuuu

    BalasPadam
  2. Dah nak habis dah ye. cepat kan. Semoga mendapat result yang cemerlang untuk praktikal.

    BalasPadam
  3. seronoknya belajar arts :D

    BalasPadam
  4. Budak budak mmg kreatif. kalau ada yang ajar mereka, lagi bertambah tambah la kreatifnya.

    BalasPadam