Nasi beriani

 Assalamualaikum semua. My parents beli nasi beriani hari ini . Rabia duduk rumah je. My parents pergi service kereta je hari ini . Ingatkan my parents beli nasi bajet . Rupanya nasi beriani. Petang ni kena work out lah . Nak main badminton lah petang ni .



Makan banyak kan . So kena excercise lah . Hari ini cuti masak . Esok baru lah nak pergi cari barang dapur lepas tu terus balik rumah . 

Jangan lupa keluar rumah pakai mask and hand sanitizer ya . 


8 ulasan:

  1. Selalu berkuah, pertama kali tgk nasi biryani kering hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada kuah sy letak sikit je nanti muak letak kuah byk

      Padam
  2. Sedapnya nasi beriani. suka kalau ayam dapat bahagian kepak

    BalasPadam
  3. Mama tgh craving briyani ni aduduu sekali terbaca post ni pula

    BalasPadam
  4. lama nyer akak x makan beriani.
    dulu, biasa makan beriani ari Jumaat.
    lepas amik anak bertiga dari sekolah, terus lunch kat beriani batu pahat, caw. Melaka.
    akak selalu beli kambing. anak2 prefer ayam.
    sedapnya...

    BalasPadam