GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Beauti

 Assalamualaikum semua. Selamat pagi you all. Dah makan ke belum? 

Semalam kann suka lahh bermain dengan beauti. Nakk tahuu perkembangan diaa ? Diaa tu betina ke jantan ? 

Sebabnya time nakk bagi susu dekat diaa. Diaa aktifff sangat sampaikan dia gigit jari ku . Cakar la huishh tengok dia macam betina . Tapii part tengok dia aktif semacam tu macam jantan pulakk 😂. Dia dah pandai menikus . Huhu. Pandai dahh bermainn tuu. 

Nanti tengok di my YouTube ya . 


Tengokk sini click my YouTube tu dan komen tauu.

Tapii kan mata diaa cantik sangat. Sempat snap gambar dia .



Time tidurrr diaaa tidur macam tu maknanya dia selesa. 

Setiap pagi dia bangun dalam pukul 4 pagi ataupun 5 pagi . My mom la bangun bagi susu dekat dia . Lap tubuh dia. 

Dia dah start berak dan kencing . Kadang kadang sukaa tengok dia. Jika dia duduk senyap tu . Maknanya dia kencing . 

My mom la bersihkan diaa . Rabia tahu nak main je dengan diaa .

Hari ini rabia bagi susu dekat dia . Memang mencabar guys . Dia gigit rabia . Rabia masukkan susu dalam mulut diaa . 

Dia minum je tapi dia aktif . Memang mencabar bagi susu dekat diaa . Ke engkau ni jantan beauti ? Ganas sangat . Siapp gigit rabia lagii 😂. 

Semoga cepat membesarr beauti . Tak laratt layan kerenah suka gigit jari orang ni . Dia suka duduk atas selipar . Dia sukaa nak masuk ke dalam dapur tapi rabia tak bagii . Rabia tolakkk diaaa sampaikan dia tergolek hahaha . Jahat rabia kan. Lepas tuu dia cuba naikk balik nak masuk dekat dapurr . Hahaha . Sukalah main dengan diaa . Dia macam biasalah gigit jari gigit kaki rabiaa . 


You Might Also Like

5 Comments

  1. Anak kucing mana ada xcomel..semua comel. Nak-nak tengok muka dia tu. Buat kita geram

    BalasPadam
  2. Cute. masa macam nilah sangat mencuit hati bila tengok gelagat anak kucing.

    BalasPadam
  3. Buat masa ni saya ada 8 ekor kucing.. tu hari Puteh (ibunya) beranak lagi 6 ekor, tapi malangnya keenam-enam ekor mati. Tak tahu kenapa..

    BalasPadam
  4. Cute comel nyaaa kitten! Gerammm nakk picit picit hahaha

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog