GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Tukar wallpaper screen

 Assalamualaikum semua. Tak ada kerja agaknya rabia ni . Sebab tu I love this phone huawei y9 prime 2019 ❤. Nakk tahu sebab apa rabia in love with this phone? 











Dalam phone rabia dah ada dia tulis themes . So rabia download yang free. Sebab dia ada theme yang berbayar juga . Malas la nak beli 😂. Membazir je. 


Cantikk kan. Rabia dahh pilih wallpaper ni dijadikan screen depan dan belakang tu . 

Rajinn rabia meneroka phone ni . Hehe. Al maklum la. Ayah rabia yang beli phone ni . Heheh. Harappp takk rosak la. Dah banyak phone rabia pakai rosak . Hang terus phone 🥺. 

You Might Also Like

3 Comments

Kisah Si Dairy review my blog