GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Nuffnang

 Hai dan assalamualaikum semua. Saja je lah bukak nuffnang ni . Sebab lama dah tak tengokkk nuffnang .


Saja je lahh jengukk nuffnang ni. Hehe. Entah apa lah rabiaa cari yaa . 🤣

Mana tahu ada income masuk ke . Alahai . Baru sikit tuu . 

Boleh ke tepek sekali iklan nuffnang ni di blog ? Sebab rabia tepek iklan AdSense jugakkk kannn? Mohon penjelasan 

You Might Also Like

5 Comments

  1. akak ada letak balik lepas cash out nuffnang hari tu.. tapi nuffnang payah nak kuar iklan rabia.. macam hidup segan tak mau pulak :D

    BalasPadam
  2. Nuff dan GA bersaing sengit.

    BalasPadam
  3. Tak silap akak better salah satu...
    sebab dia akan detach if dah ada nuffnang, adsence cam ssh nk bg iklan, dan sebaliknya.

    tapi maybe yg lagi ariff bole bagi pencerahan lagi details kan :)

    BalasPadam
  4. Tak letak dedua.. letak AdSense je.... tp ada org ckp boleh je... not sure sangat..

    BalasPadam
  5. baru cek tadi, eh ada duitlah..hehehe...tapi tak aktif pun situ...huhuhuhuhu

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog