GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Goreng french fries

 Assalamualaikum semua . Hai u all . Selamat petang u all. Baru siap menggoreng French Fries dalam air fryer je .




Fuhhh siappp dahh menggoreng guna air fryer je 🥰. Senang kan ? 

Boleh la makan nanti . Hehe . Habis dah la French fries ni . Kena beli pulakk laa. 

Cicah dengan sos cili sedappp laaa . Kecur air liur tengokkk ni .

Hehe . Musim duduk rumah ni lapar kann. Goreng je la apa yang ada dalam peti tu . 

U all masak apa hari ini? 

You Might Also Like

8 Comments

  1. Senang kannn masak dalam air fryer rabia, jimat minyak masakkk hehehe

    BalasPadam
  2. Memang senang gunakan air fryer ni. Macam-macam boleh masuk. Anak-anak suka goreng burger, hashbrown dan yang frozen2 tu. Tak payah susah-susah tenggek kuali curah minyak di dapur dah.

    BalasPadam
  3. kalau saja2 duk rumah mmg sedap mngunyah rabia oii sedar2 habiss heheee

    BalasPadam
  4. hari tu kan first time goreng keropok lekor guna air fryer hahahhaa. so yeah menjadi jugalah walaupun texture dia a bit kering kihkihkihhh. lepas tu dah insaf dah, sebab better guna minyak.

    BalasPadam
  5. berkenannya dengan air fryer ni, kena beli jga ni, hehe

    BalasPadam
  6. X masak apa.. masih kerja.. x stay home.. sobss

    BalasPadam
  7. Sihat ni pakai air fryer. Pkp ni keje ke dapur jelah kan. Huhu

    BalasPadam
  8. bestnya ada air fryer. sihat gitu nak makan french fries

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog