GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Tidur nyenyak

 Asalamualaikum 💗 Alhamdulillah beauti tidur nyenyak dah . Dia anak mak mishai. Tapi mak mishai tak ngaku dia anak mak mishai dah . Ceritanya macam ni . Kelmarin dulu tu . Terdengar bunyi anak anak kucing je di luar rumah. Lepas tu tengok tengok mak kucing yang ada anak 4 ekor tu bawa anak dia naik atas atap rabiaa . Tepi tu ada saluran air . Ayah rabia selamatkan mereka . 

Lepas tu mak kucing tu pergi culik anak mak mishai. Lepas tu mak mishai ada lah dekat belakang tadi. Bagilah anak dia ni . Dia tengok buat tak tahu je. Lepas tu ada tanya pendapat orang . Dia cakap yang mak mishai tu tak ngaku dah tu anak dia . Sebab bau lain dah. Sebab kucing tu culik anak mak mishai kan . And rasanya kucing tu menyusu dengan dia kot. Entahlah tu . Tak pasti la.  Semalam dia datang .Kitaorang bagi semua anaknya . Anak mak mishai je kitaorang jaga. 

Rabia bagi susu tadi. Bancuh susu dekat beauti. Nyenyak tidurrr . Kesian diaa. Mak mishai dah tak nakk diaa 🥺. Maknanya kitaorang la jaganya . 



Nyenyakkk diaa tidur. Rabia bagi susu tadi. Alhamdulillah. Amanah ni 💓 . Jaga dia baik baik. Orang kata murahh rezeki tu . Aamiin. Bukan kucing orang ni dehh . Kucing terbiarrr. Kesian diaaa kan. Hurmmm . Tak apa rabia jaga 💜😍💗💓😘. Sayang beauti . 


You Might Also Like

3 Comments

  1. betul la tu, kucing ni pembawa rezeki tau.jaga je elok2..

    BalasPadam
  2. Boleh Pula X ngaku anak ye. Haha kelakar

    BalasPadam
  3. beli botol susu kucing rabia..senang dia menyusu..:)

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog