GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Done shopping

 Assalamualaikum 💙 Ayah rabia keluar sorang je. Terus buat senarai list pembelian .






Done shopping 💚✅💚✅💚💚💚💚💚✅. Hehehe. Jommm makan makan . 

You Might Also Like

9 Comments

  1. Kalau akak, akak kena pi beli sendiri. Baru puas hati. Tapi risau gak nak keluar time macam ni

    BalasPadam
  2. nak beli barang wajib ada list.

    BalasPadam
  3. Wajib listkan barang bila nak keluar beli makanan

    BalasPadam
  4. So far..kak shida belum lg done shopping heheee

    BalasPadam
  5. sama laa suka juga guna brown sugar..

    BalasPadam
  6. ni semua memang keperluan asas dapur memasak ni dan makan-makan, rabia. kategori patut beli. kalau shopping brg dapur, akak la org nya. mr.asben tukang drive. sebab akak malas nak parking.
    now akak kluar seminggu sekali. yg asas aje. tak lelebih sgt. lebih kan brg basah je, ikan, ayam, sotong. stok seminggu.

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog