GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Tempat letak pin tudung

 Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Pagi pagi ni dah menulis blog 💖. Hehe . Saja je nak menulis ni . Bosann . So rabia nak cerita pasal tempat letak pin tudung. Pin tudung rabia tu rabia letak di atas span yang sepatutnya diletakkan jam tangan 😂. Tapi lain pulak rabia letak nya . Hahahaha. Kreatif kan rabia. Nak lihat tak tempat letak pin tudung tu ? 


Jarang sangat rabia pakai pin tudung ni . Kadang kadang je pakai . 😂 Hahahaha . Ada tengok tempat letak pin tudung ni dekat butik tapi tak beli pun . 

Letak je lah atas span yang sepatutnya diletakkan jam tangan . 

Sebab beli jam tangan , dia diletakkan jam atas span ni dan dimasukkan ke dalam kotak yang comel . 

Rabia letak pin tudung 😂. Aduhaiii. Kelakar lah pulakk. 


You Might Also Like

8 Comments

  1. hehee pin tudung sekarang, campak kat balang kaca yang dapat pergi wedding. kihkihkih. Senang. Errr tapi kita ladies, memang pin tudung keep beli aje. tak tahulah kenapa. berapa dah ek kita "invest" kat pin tudung aje. hahahhaa

    BalasPadam
  2. Okay nie Rabia supaya pin tudung tak hilang

    BalasPadam
  3. Aha ni comel jgk tmpt pin tudung dia.. K ret pun men campal je dlm bekas pape hahaha.. Mmg ms nk pakai jenuh gak nk cr 😅😅

    BalasPadam
  4. Kreatif. Akak punya pin tudung pun taktau pi mana. Good idea ni

    BalasPadam
  5. Kreatif. Comel jadi pin cushion.

    BalasPadam
  6. yes. familiar dgn bantal kecik itam gini, utk jam. yes yes...
    kreatif la rabia. recycle apa yg ada menjadi sesuatu yang berguna. cantik plak tu. kebetulan ia warna hitam, kan. sgt sesuai :)

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog