GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Tukar template blog

 Assalamualaikum semua 💓 Rabia tukarr baju blog sempena nak masuk bulan baru 💓 Hahaha . 


Lawaa takkk ? Ringan tak blog rabiaa ? 

Nakk beli template etsy tuu tapii macamm membazirr je jika kerapp tukar bajuu blog. 

U all ada plan nakk tukarr baju blog ? 


You Might Also Like

9 Comments

  1. singgah sini sekiranya tuan rumah sudi exchange bloglist.. https://www.jiwarosak.com/2021/06/kemaskini-exchange-bloglist-blog.html

    BalasPadam
  2. Rabiah, sis baru tukar template blog semalam.. Sis sejenis cepat jemu dengan template blog yang sama untuk beberapa waktu sehingga dapat template yang serasi dengan jiwa, gituuu..

    Cantik template baru Rabiah..

    BalasPadam
  3. Abe kie dah jarang tukar template blog skrg... mungkin yg ni pakai sehingga 2 thn lg sbb last year baru tukar..

    BalasPadam
  4. Nak tukarrr jugak tapi masih memikirkann hahaha

    BalasPadam
  5. Cantik Dan ringan. So far setakat ni akak dah jumpa template yang sesuai. So, malaslah dah nak tukar. ☺️🤭

    BalasPadam
  6. Macam dah jumpa dah cuma kena edit je sikit lagi nak bagi ceria ni

    BalasPadam
  7. Tanak tukar dah. Bab tukar template ni akak paling suka dulu tapi sekarang fikir nak tambah blog post je la. Penat tukar template untuk orang tak reti coding cam akak :D

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog