GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Chicken popcorn

 Assalamualaikum semua. Huhu . Kenyang dah makan pagi ni nasi putih + tomyam + chicken popcorn by rabia 😋. 


Resepi macam biasa . Sama je . Rabia letak serbuk lada sikit . Tapi pedas sikit je. Biasanya letak paprika . Kan tak tahan pedas ayah rabia makan kan 😂. 

Kalau order KFC pun. Mesti order yg spicy . Tak boleh la makan yang tak rasa pedas tu . Sebab makan ayam pedas ni rasa lain kesedapanya tu kan. 

Done masak chicken popcorn ✅ Yang tomyam tu umi masakk . Rabia sibuk menggoreng ayam popcorn tadi . Tinggal sikit je lagi . Ayam ni memang cepat habis. Rabia makan banyak. 

You Might Also Like

6 Comments

  1. Rajin rabia..gandingan menu tu terbaik..kak shida pn kalau buat tomyam..mesti ada ayam grg atau popcorn atau pn telur dadar :)

    BalasPadam
  2. Sedap digandingkan cheese ddan sos cili

    BalasPadam
  3. Rajinn rabia masak! :)
    Kadang makan nasi putih dengan kicap dengan ayam popcorn pun dah menyelerakan hehehe

    BalasPadam
  4. kesukaan anak2 cik Nur sama cam Rabia

    BalasPadam
  5. ayam popcorn tu buat kudap kudapan depan tv hehe

    BalasPadam
  6. Makan begitu sahaja pun sedap jugak.

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog