GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Berat badan

 Assalamualaikum. Rabia baru je lepas timbang berat badan. Rabia ada baca baru baru ni . Dia kata nak timbang selepas bangun pagi . Rabia timbang lepas mandi tadi .


Semalam rabia timbang berat 52.9 kg nak dekat 53 kg dah. 

Tapi kaji punya kaji timbang berat pada waktu pagi . Selama ni rabia timbang pada waktu malam. 

Road to slim . Beberapa hari lepas rabia ada buat exercise sikit . Tapi bab makan je terbabas sikit . Makan biskut pulakk. Tak nak gastrik kan . Heheh. 

Berat kena turun lagii lahh nii . 

43 kg okey takk ? 

You Might Also Like

7 Comments

  1. singgah membaca

    http://www.kembaraminda7.com/

    BalasPadam
  2. road to healthy lifestyle! hahaha..kalau gastrik lagilah kena make sure makan ontime :) good luck Rabia :P

    BalasPadam
  3. cuba timbang pula belah petang, tengok beza antara 2 berat badan. kalau lebih sekilo maknanya dah makan sekilo makanan dalam perut...

    BalasPadam
  4. cube timbang waktu pagi sebelum dan selepas mandi... saya selalu buat kadang2 beza hampir sekilo...

    BalasPadam
  5. berat berbeza pada waktu waktu tertentu. Semoga sihat selalu.

    BalasPadam
  6. Berat kena seimbang dengan tinggi rabia, kalau saya tinggi 154 cm, berat ideal kena 43-45 kg huhuhu

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog