GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Minyak Zam Zam

 Assalamualaikum semua. Rabia nak share minyak rambut rabia pakai. Minyak lama ni . Minyak zaman dulu dulu . Beli dekat mydin mall. Harga tak ingat lah pulakkk πŸ˜‚. 


Wangi je rambut. Huhu. Kenalah jagalah rambut kan. Itu salah satu mahkota kita . 

Rabia pakai pada waktu malam. Sebelum tidur. 

Try u all beli. Ada juga yang beli di shopee. 

You Might Also Like

9 Comments

  1. Pernah juga pakai minyak rambut zam2 ni jaman kecik2 dulu

    BalasPadam
  2. CCL selalu pakai minyak rambut baby johnson je .. Dan serum beli dekat watsons . Next time boleh try minyak zam2

    BalasPadam
  3. oh kak shida pula guna Faith fleur oil..guna selepas mandi..wangi juga :)

    BalasPadam
  4. barang lama rabia..mmg rare ni :)

    BalasPadam
  5. Ha lupa dh khasiat dia.. Rs ms kecil2 pernh pakai..

    BalasPadam
  6. selalu nampak tapi tak pernah beli. nanti nak try beli

    BalasPadam
  7. Waa rindu dgn arwah nenek selalu letak minyak rambut nie

    BalasPadam
  8. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

    BalasPadam
  9. akak kecik2 dulu, mak paksa pakai ni. akak tak nak, tapi terpaksa la kan. da mak suruh. sebab bau nyer tu, rabia. tau je la kan, time kecik semua kita reject tanpa tau manfaat nya :) ha ha ha ha...

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog