Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua. Kawan rabia hari tu ada melihat rabia jana pendapatan dengan blog. Rabia share dalam facebook story . Dia pun tanya 😂. 


Rabia punn minta laa email dia . Password dia. Rabia setting semuanya blog diaa .





Nama URL blog dia adalah http://nurulatiqah20.blogspot.com

Nanti u all follow yaaa please 😭. Rabia dah jadi designer blog agaknya 😄. Mesti rajin nak tukar template blog orang lain . Header blog pun rabia edit khas untuk adik atiqah ni . Dia ni junior rabia. 


Header blog rabia create untuk adikk junior . Lawaaa kannn ?? Soo u all follow blog beliau .

http://nurulatiqah20.blogspot.com

😍😘🥰😘😍😘😍😘😍😘 Yeayyy tahniahh adikkk. Just keep writing ya . 

11 ulasan:

  1. wah. tahniah. dah boleh design kan blog org lain .

    BalasPadam
  2. comelnya header tu! jap nak follow hehe

    BalasPadam
  3. Bagusnya Rabia tak kedekut ilmu. Insha Allah nanti lagi murah rezeki

    BalasPadam
  4. Cute je tolong designkan. Moga murah rezeki rabia sebab tak kedekut ilmu dan rajin hehe

    BalasPadam
  5. nice jer nampak header tu.

    BalasPadam
  6. done follow blog junior rabia. keep it up rabia! bagus kongsikan ilmu blogging. semoga murah rezeki selalu rabia ^_^

    BalasPadam
  7. Rajin Rabia sebab perlukan masa juga...

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]