Letak dalam troli

 Assalamualaikum . Shoppee ada sale sale. Rabia beritahu umi beli tempat nak letak bawang tu . 

Cute sangat. Nak beli yang 2 layer je.



Cantikk kan. Nanti nakk beli. Tengok lah dulu macam mana ya . Jadi tak beli. 



Harap jadi beli lahh heheh. U all shopping apa ? 


Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. pernah terpk gak nak beli tp dok tgk keadaan dapur cam xde tmpt yg sesuai nk letak troli ni... so kita KIV je la dulu

    BalasPadam
  2. wah! selalu sgt rabia shopping di shopee...abam kie dah kurang skrg sbb kos shipping makin mahal sejak semalam. huhuhuhuhu...

    BalasPadam
  3. famous betul rak tu lepas org tgk ig story dato' rizalman, kite shopping brg2 baby jer..sbb semua kedai brg baby seksyen baju semua tutup..

    BalasPadam
  4. Waa menarik tu rabia...lepas ni nak beli juga laa tempat letak bawang macam ni :)

    BalasPadam
  5. famous dah benda ni hehehe ..dulu murah ja now dah mahal kan

    BalasPadam