Tukar template blog

 Assalamualaikum semua. Selamat malam. Rabia tukar baju blog pulakk . Sempena hari pkpd pulak ke ? 🥺 Bosannn pun. Tengok komputer godek godek la coding template . 


Gigih nakk delete ni 🥺🥺🥺🥺 Okeylahh nakk sambunggg godek godek coding ni 🥺🥺🥺. 

Catat Ulasan

11 Ulasan

  1. Selamat menukar baju Rabia.

    BalasPadam
  2. Goodluck rabia tukar baju blog :D

    BalasPadam
  3. masa mula2 buar blog 10 tahun lepas suka nak godek2 sana sini..kejap2 tukar...kejap tukar... sekarang...hmmm...upah orang je laaa

    BalasPadam
  4. fuhhh pening. goodluck rabia. tak sabar nak tgk rupa baru

    BalasPadam
  5. Tak suke nak tukar template blog sebab kadang2 tak jd seperti yg diharapkan… klu x pandai coding lagi lah…

    BalasPadam
  6. wahh! baju baru dah!eksitednya nak tengok!

    BalasPadam
  7. Semoga ia memudahkan urusan harian.. :)

    BalasPadam
  8. akak memang tak la reti godek coding blog, rabia. surely akan upah org yg lebih arif aje. karang sendiri buat, punah ranap segala coding yg ada :) ha ha ha ha...

    BalasPadam