Search This Blog

Jumaat, 24 September 2021

Alhamdulillah my friend got air fryer

 Alhamdulillah ya allah. Jika niat kita ikhlas. InsyaAllah . Allah perkenankan doa kita.Sebenarnya rabia join contest air fryer tu memang niat saja saja je try . How know my lucky kan menang . Tapi disebaliknya. Rabia nak bagi hadiah to my friend.Kawan dari zaman belajar di pasti dan ketemukan balik di sekolah menengah. Kecil dunia ini . 







Aamiin sayang ku ❤ Rabia nak berkongsi rezeki dengan awak tau . 

Nanti sampai air fryer beritahu. Walaupun rabia bersusah payah nak menang air fryer ni why not bagi rezeki dekat dia. Sebab dia follow instagram giveaway tu . Rabia minta dia folllow. Dia follow .



13 ulasan:

  1. alhamdulillah tahniah.. mesti happy kawan awak dapat hadiah air fryer :)

    BalasPadam
  2. Wah bestnya Rabia memang air fryer. Tahniah Rabia.

    BalasPadam
  3. Tahniah rabia. Mulianya hati rabia kerana bagi hadiah yg dimenangi kpd rakan baik...

    BalasPadam
  4. semoga ukhuwah Rabia dan Musliha kekal berpanjangan

    BalasPadam
  5. Tahniah. Rezeki tak salah alamat.

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.. tahniah! niat nk bg kat kwn.. tu yg menang.. rezeki.. =)

    BalasPadam
  7. Alhamdulilah rezeki rabia dan jgk kwn rabia. Klu niat tu ikhlas insyallah berkat dan dipermudahkan kan!! Hehhe tahniah rabia

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah... Nice... Moga awak dilimpahkan rezeki lagi lepasni sebab ada niat yang suci murni camtu... Dan sebab menggembirakan orang lain

    BalasPadam
  9. alhamdulillah
    rezeki di kongsi
    baguss Rabia ni

    BalasPadam
  10. tahniah rabia... untung kawan yang dappat air fryer tu

    BalasPadam