GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Beauti

 Assalamualaikum semua 🥰 Lama rabia tak share pasal beauti kan . Beauti demam baru ni. Ni dah sihat dah. Esok nak bawa dia pergi ke klinik . 








Gambar dia dalam pasu bunga tu waktu dia demam tu. Dia nak tidur dalam pasu tu . 

Rabia biasakan bebas kan dia. Bukan 24 jam dia duduk dalam sangkar ya 😉. 

Gambar dia atas kerusi tu dia duduk dalam bilik tidur Rabia . Kerusi coklat tu .

Last sekali gambar dia atas katil rabia . Dia tidur la masa tu dah demam kan. Dah bagi ubat pun. Kelmarin aktif dah dia .



Gambar malam ni. Dia makan malam pulak. Makan nasi . And on the way nak tidurlah tu.

Tidurlah ya . Esok nak pergi vaksin beauti ni. Bawa dia ke klinik . 

You Might Also Like

8 Comments

Kisah Si Dairy review my blog