GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Vitamin for beauti

 Assalamualaikum semua. Tak boleh buat lagi vaksin dia. Tadi dia minum ubat cacing. Dan ada bagi vitamin untuk beauti. Dia baik sangatt.

Dia sihat. Umur 4 bulan beauti .  Beauti tak boleh divaksin lagi sebab PKP dan tak cukup bulan.




Baik je beauti ni. Dia tak ada masalah apa apa pun. Sihat je dia . 

Maybe tak vaksin lagi la dia. Tak buka lagi vaksin tu . 

Bagus beauti. Orang tu ambil dia nak bagi ubat cacing. Dia senyap je. Pandai makan katanya 😉.

Beauti ni memang baik . 

You Might Also Like

10 Comments

  1. Yeayyyy! Beauti dah deworm... tak boleh vaksin sebab tak cukup berat sekilo ke? Atau slot vaksin di klinik tak ada?

    BalasPadam
  2. Sebab musim PKP ni tak buat vaksin lg
    Dia umur 4 bulan

    BalasPadam
  3. wah baik sungguh dengan haiwan..bagus la kalau macam tu

    BalasPadam
  4. Bagusnya Beauti, kalu anak-anak bulus akak pulak, kena berperang dulu untuk bagi makan ubat... hihihi

    BalasPadam
  5. Semoga beauti membesar dgn aihat

    BalasPadam
  6. alhamdulillah , semoga beauti sentiasa sihat selepas dapat vitamin

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog