GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Inner snowcap

 Hai you all ❤ Assalamualaikum semua. Selamat petang. Beauti ada duduk di dalam bilik rabia ni . Sekali sekala dia teman rabia . 

Rabia susun inner snowcap ni .



Cantikkk tak ? Nak semua ke inner snowcap ? Ke macam mana ? 


You Might Also Like

5 Comments

  1. Akak suka anak tudung mcm zaman sekolah tu, hahaha, and still pakai yang tu je sampai skrg.

    BalasPadam
  2. Akak pun suka simpan tudung di hanger bulat begini

    BalasPadam
  3. snowcap menarik tp x terbeli lg..still pkai yg jual RM5 tu heheee

    BalasPadam
  4. Mama pun suka jenis ni. Selesa sgt

    BalasPadam
  5. ccl pun pakai inner snowcap hantu ni juga , memang selesa dan tak ketat telinga

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog