Search This Blog

Dikuasakan oleh Blogger.

Electric chopper dah sampai

 Assalamualaikum semua. Barang yang dibeli menggunakan shopee pay yang Group Racun Shopee bagi dekat rabia transfer shopee pay tu.

Rabia decide nak beli electric chopper di shopee. Thank you Group Racun Shopee transfer duit shopee pay dekat Rabia. Nanti saya share di Group Racun Shopee ya . 




Beli electric chopper free gift mask la pulakk 💓 Untunglah kan . 

Nak tengok video rabia main dengan chopper ni.

Tudung faezah elai tak sampai lagi. Yang tu Rabia ootd nanti ya .

8 ulasan:

  1. akhirnyaaaa... dapat juga barang yang rabia nak tu ye :p

    BalasPadam
  2. Sama macam adik ipar punya. Mudah nak guna. Portable pula tu.
    Sesuai juga untuk travel jika ada anak kecil .Buat blend makanan jadi bubur or puree

    BalasPadam
  3. Tahniah krna brg yg dipesan sudah sampai

    BalasPadam
  4. Wkmsalam
    Mudahlah kerja2 kat dapur

    BalasPadam
  5. Yes, chopper ni sangat membantu.
    Skrg akk jarang guna blender, esp nak kisar kering. Pakai chopper je.

    BalasPadam
  6. Akhirnyaaa sampai jugakkk. Best pakai electric chopper ni, kat rumah saya ada satu hehehe.

    BalasPadam
  7. bagus tu, dapat duit beli barang yang bermanfaat.. banyak kegunaannye. makin rajin lah nnt memasak

    BalasPadam