Search This Blog

Isnin, 27 September 2021

Beauti sleep

 Assalamualaikum semua.Selamat pagi. Beauti ada di bilik Rabia ni. Dia tidurlah atas katil rabia.Dia dah kencing dekat luar tadi. Esok rabia nak beli mainan tikus dekat dia la. Bayar di 7 eleven. Hehe .



Sleeping 💤  


Gambar ni sebelum dia sleep lagi. Dia suka sangat masuk tandas . Minum air . Air di lantai tu. Memang rabia tak bagi la . 

Huishhh apalah semek ni .Beauti ni rabia tak la kurung dia 24 jam dalam sangkar. Jika u all follow instagram beauti.

Ada masa dia diluar bermain pokok helikopter la. Pokok serai la dia main.

Ada masa dia main di dalam sangkar dia.

Ada masa dia main dan tidur di bilik Rabia .

Ada masa dia tidur

Ada masa dia keluar jalan jalan juga ya.

Letih la tu main di luar tadi. Dulu baru faham why dia memberontak sebab nya

Dia nak ikut kitaorang pergi jalan jalan la.

Sebab tu beli cat cage tu .

And dia sihat je .

No problem healhty ke apa ke .

Dia memang cergas aktif sangatt. Panjat pokok la . Panjat meja di ruang tamu umi nasib tak pecah pasu bunga umi 😢. 

Hahahah. Dia jilat muka rabia tau. Dia sayang rabia la tu kan .

5 ulasan:

  1. akak penakut kucing. suka tengok je. dtg dekat, akak larikkk..haha

    BalasPadam
  2. Kalau dah tahap jilat muka, memang dy sayang tu..hehehe

    BalasPadam
  3. Comel mainan tikus tu. Seronoklah beauti nanti ada mainan baru.

    BalasPadam