Search This Blog

Khamis, 23 September 2021

Umi rasmi periuk tefal beli di shopee

 Assalamualaikum semua. Umi rasmikan periuk tefal beli di shopee tu . 

Masak nasi beriani.

Rabia tunjuk harganya ya. 



Tadaaaa. Umi baru letak bahan bahan nak masak nasi ke dalam periuk tu. Tak onz masak lagi tu. Heheh . Okeylah u all cari periuk nasi ? Pergi ke shopee . 

Link shopeee umi punya. Phone umi . Alahai tak paste sini la pula . Tapi gambar screenshot tu rabia dah post kan . Try cari dulu . 

3 ulasan:

  1. Cantik warna periukk nampak mewahhh

    BalasPadam
  2. Dah agak harga lebih kurang macam tu, berjenama dan bagus terbukti sebab dah lama di pasaran. Thanks Rabia for info.

    BalasPadam
  3. Ini memang brand yang agak popular wooo.. Tapi belum pernah try

    BalasPadam