Search This Blog

Ahad, 19 September 2021

Jumlah belanja di shopee

 Assalamualaikum semua . Rabia kira yang rabia shopping di shopee . Esok beli pulak. Rabia add to cart . Umi or ayah biasa nya tolong bayarkan. Rabia ada jugak bayarkan sendiri guna shopee pay hari tu la . Heheh. 


Kira satu satu macam ni . 🤣 Letih jugakk . Tolong kayakan Rabia . Semoga Rabia dapat membantu para peniaga. Rabia pun peniaga juga. Harap impian rabia tercapai . 

Nak kaya pun sebab :

1) Bersedekah 

2) Niat nak tolong para peniaga

3) Bagi duit dekat umi ayah 

Semoga Tahun depan rabia menjadi jutawan yang baik hati untuk tolong semua para peniaga di shopee mahupun peniaga di tepi jalan . Aamiin. 

Kadang shopping ni sebab berkenan dan juga nak support peniaga juga . 

8 ulasan: