Search This Blog

Sabtu, 18 September 2021

Tukar header blog dan template blog

 Assalamualaikum semua. Malam ni rabia tukar template blog dan header blog guna canva je. Hehe. Letihh jugakk . Sebab cari template yang susah nak berkenan di mata di hati. Memilih la juga 🤣. 


Template lama . Guna gooyabi template je ni .


Header blog dan template blog baru. Yang ni website gooyabi or website apa lah ya . Rabia lupa pulakk. Nervous nak tukar template blog .

Oh hari tu rabia ada nak tukar template guna etsy tu. Tapi semua kad kredit rabia jadi tak boleh nak guna untuk beli template tu .

Disable katanya. Biarlahh dulu. Nak suruh kak AO design kan boleh je. Duit tak ada lagi setakat ni . Sebabnya nak design biar sampai Rabia tak akan tukar template blog dah lepas ni . Kalau free ni pun rabia kerap tukar template . Yang berbayar macam sayang nak tukar . Money money kan 🤣. Duit tu kan. Template berbayar kan . 

Kepada peserta belajar buat blog dengan rabia try guna template yang free jelah dulu ya . 

8 ulasan:

  1. Waa.. semoga terus bersemangat berblog.

    BalasPadam
  2. Wah,meriahnya blog Rabiah!!Keep it up Rabiah!!😁

    BalasPadam
  3. Betul itu kalau suka tukar-tukar guna percuma dahulu. Mungkin pada satu tahap Rabia sudah bosan untuk tukar-tukar boleh ambil yang bayar.

    BalasPadam
  4. terfikir jugak nak tukar template. tapi ntah laa.. tak tukar2 pun. zaman muda remaja dulu selalu jugak tukar. agaknya fktor usia jugak jadi tak berapa nak tukar sgt skrg.

    BalasPadam
  5. template makin ceria. saya guna template free jer

    BalasPadam
  6. okay je yg skg ni..cuma rabia kena macth kan header dgn blog..keepitup!

    BalasPadam
  7. Rajin betul kak rabia ubah header dengn template blog.. su pnya header tu bertahun guna tak bertukar hehe

    BalasPadam