GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Kelas praktikal group belajar buat blog dengan rabia

 Assalamualaikum semua. Hari ini Rabia adakan kelas praktikal . Untuk student group belajar buat blog dengan rabia . Pada hari khamis dan hari ini juga merupakan hari praktikal . Wow masuk belajar class dengan rabia kena ada class praktikal jugak ya 🤣. Iyalah . Macam rabia belajar di universities. Lepas tu apply praktikal di prasekolah kan. Macam tulah jugak group belajar buat blog dengan rabia . 


My blog 


Rabia update blog jelah ya. Yang lain keep update blog, singgah blog kawan kawan ya  . Hehe. Tak sangkalah dulu rabia jadi cikgu praktikal. Cikgu tadika dan taska. 

Now? Cikgu blog pula ya. Tak apa. Ilmu seharusnya berkongsi sesama kita. Rabia betul betul nak ajar orang buat blog. Dari tak ada blog sehinggalah ada blog. Google adsense tu pun rabia ajarkan tau. Cara nak apply ya.

Tips dia nak naikkan earnings tu keep update blog. Rabia tengah tunggu surat sampai ni. No pin maksud rabia. 

Cantik pula template baru ni. Free template blog. Dah banyak kali apply etsy tapi kad debit masalah apa lah. Hurmm. Heheh. Its okeylah. 

Merapu jelah rabia ni.

Nak cerita nya pasal group belajar buat blog dengan rabia ni. To all my student GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA . Keep update blog , konsisten okay? 

Try apply semua yang rabia ajarkan tu ya. 

Okeylah try apply ya semua. Terima kasih sudi masuk group Belajar buat blog dengan rabia . Apa yang rabia boleh ajarkan rabia ajar ya. InsyaAllah semoga bermanfaat .

You Might Also Like

5 Comments

Kisah Si Dairy review my blog