Search This Blog

Ahad, 19 September 2021

Gigih kumpul coins

 Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Rabia pagi pagi ni kumpul coins dah 🤣. Heheh. 



Hari tu coins ada banyakk . 45 coins . Tiba tiba kosong 😭. Inilah rabia kumpul balik. Sebab ada main game dalam shopee ni 😭. Hurmmm kumpul la setiap hari coins tu . 

Esok nak beli skirt pulak bayar di 7 eleven je . 


Check out this shop on Shopee! huhuzhustore2.my: https://shopee.com.my/huhuzhustore2.my?smtt=0.0.9

Nanti you all click link tu ya . Baca dah feedback tu. Okey je skirt tu. Nanti semua barang dibeli tu rabia share sini la ya. Dan di group racun shopee facebook ya . 


6 ulasan:

  1. shopping kat shopee jangan lupa download apps shopback, nanti setiap kali shopping kat shopee melalui app tu akan dapat cashback..

    BalasPadam
  2. Sama lah kak rabia dengan kita, kita pun akan kumpul coin banyak banyak banyak dan banyak

    BalasPadam
  3. Saya punya coin habis saya main nak menang Mercedes.. haha

    BalasPadam
  4. kak shida punya coins msh blm digunakan lg..tunggu kumpul dlu jap hehee

    BalasPadam
  5. saya bile dah banyak gunakan jer

    BalasPadam
  6. Su pun rajin kumpul coins, senang nak jimat

    BalasPadam