Search This Blog

Selasa, 21 September 2021

Sarapan pagi

 Assalamualaikum semua ❤ Pagi ni rabia makan roti , makan buah epal merah dan minum yakult je.


Mula mula Rabia makan roti dulu sambil mengajar tadi . Kelas group belajar buat blog dengan rabia . 

Lepas tu minum yakult . Sekarang tengah makan buah epal pula . Sambil menulis blog sambil makan . 


Rabia potong memang macam ni 😆 Fail kalau potong macam ni depan husband nanti 😆. Hahaah. Doakanlah rabia cepat kahwin nanti. 


Dannn rabia minum yakult . Setiap orang setiap hari 😊.

Lepas tu minum air kosong consume vitamin c plus shaklee 😊. 


Air kosong 


Consume 1 biji vitamin c plus pada pagi ni ❤ Settel makan ✅. Okey sekarang rabia ada kerja. Nak menjemur kain baju umi minta rabia buat tadi. Let's work now 😆. 


7 ulasan:

  1. ekceli kan, husband tak kisah pun cmana rupa masakan atau makanan yang kita bagi kat dia, melainkan kalau lahiriahnya dia seorang yang cerewet haha

    BalasPadam
  2. simple je breakfast Rabia. bagus minum Yakult dan makan vitamin C hari-hari. Semoga sihat-sihat hendaknya

    BalasPadam
  3. saya pun pagi2 minum susu lactose free
    makan sekali dengan shaklee zinc plus.

    BalasPadam
  4. Lama tak minum yakult. Sedap! rasa tak cukup sebotol comel tu. Tapi itulah dah itu je sukatan yang disyorkan. Unik cara potongan buah epal tu. Asalkan mudah dan selamat untuk dimakan.

    BalasPadam
  5. sarapan pagi adalah makanan yang paling penting

    BalasPadam
  6. An apple a day keep the doctor away~

    BalasPadam