Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua. Beauti bangun awal pagi tau . Lepas umi dah bersihkan dia , bekas dia 💩 tu. Kencing sekali. Rabia letakkan air kosong dalam cawan dia. Umi letakkan makanan dia. Bagi dia makan minum dulu. 

Lepas tu rabia dukunglah dia masuk ke bilik Rabia. 



Gambar first : Dia sedang berehat

Gambar second : Beauti sedang mandi

Gambar third : Favorite dia suka duduk dekat tingkap 😆.

Asal masuk bilik rabia, Tempat tu lah dia masuk nya. Dia masuk sendiri tau . 

Bukan rabia ambik dia letak dekat situ . Bukan . Dia sendiri yang masuknya.

Dia suka melihat burung burung diluar sana tu . Sebab tu dia duduk di tepi tingkap tu.

Agaknya dia buat apalah tu gambar third tu. Membersihkan tubuh dia la tu .

Okeylah biar dia berada di dalam bilik rabia dulu

 Kalau pagi pagi lepas dia dah settle 💩 kencing tu barulah boleh ajak dia main masuk dekat ruang tamu. 

Tapi time nak solat kami terpaksa la kurung dia seketika . 

Lepas tu lepaskan dia balik macam biasa. 

Jemputlah follow instagram beauti ni. 

Followers dia ramai dah. Rabia create awal awal dah instagram dia . 

Nak tahu perkembangan dia dari kecik hingga la besar sekarang ni follow la sekali ya.


Beauti ni kucing terbiar ya. Mak dia ada tapi tak nak jaga dia dah. Mak dia tengok dia pun buat tak tahu je. Letak beauti depan depan mak dia dah. Mak dia lari . Nak tahu sebab apa beauti ada dengan kami? Kenapa kami jaga dia. Boleh terjah Instagram beauti. Boleh baca ya. Rabia dah ceritakan tau . 😊. 

So kesian la dia. Kalau tak cara ke dia. Lama dah dia mati .

Anyway , komen entry rabia banyak banyak ya . Memang ada 13 k lebih la entry rabia but boleh pergi dekat blog archive rabia tu . Click satu persatu . Nak komen. 

Next month rabia nak design header untuk bulan September 2021. Awal bulan la biasanya rabia design . 

Instagram beauti : beauti_com_my 

Follow okey 😍. 

4 ulasan:

  1. comei je bauti... nanti gi jengah insta beauti yer...

    BalasPadam
  2. beauti seekor je itu dia suka lepak layan pemandangan, kucing rumah akak berbelas ekor kalau bg masuk rumah kerjanya buat sepah je hehehehe...

    BalasPadam
  3. Gemuk dah Beuti. Seomoga dia kekal sihat & aktif.

    BalasPadam
  4. tengah solat memang kena kurung kalau tak nanti dia duduk tempat kita sujud.hehe

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]