Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua. Hai you all. Nak update blog pun masih mood no on sebenarnya 🥴. Tapi rabia gigihkan la jugak siapkan entry blog ni ya.

Just nak beritahu next month rabia akannn bagi hadiah header blog kepada 5 top pengomen blog rabia adawiyah.


So komen banyak banyak la ya.

Entry lama lama di entry blog rabia tu boleh kasi komen jugakkk tauuu.

Tak sabar nak tunggu bulan baru ni.

Rabia busy jugak dengan group belajar buat blog tu. Biasalah tanggungjawab rabia mengajar kan.

Kena pandai set up masa . Time rehat time main blog . Time main contest . Time masak. Time melipat baju. Time cuci tandas tu semua . Time business lagi. 

So banyak benda rabia nak kena buat dan fikir sebenarnya. Selain memikir pasal masa depan ni . 

So nak hadiah header blog from rabia tak?

Ajomlahhh komen banyak banyak ya.

Bulan oktober rabia dah siapkan design ya.

So baca and komen tau .

https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/10/top-pengomen-bulan-oktober-2021-blog.html

5 ulasan:

Bottom Ad [Post Page]